Clinica stomatologică Dentart oferă o serie de servicii destinate medicilor dentiști în vederea stabilirii unui plan de tratament corect, complex și complet. Folosirea aparaturii de ultimă generație permite utilizarea unor doze reduse de radiație cu aproximativ 90%.
Serviciile clinicii includ:
  • Radiografia panoramică (ortopantomografia)
  • Radiografia retroalveolară (periapicală)
  • Teleradiografia de profil (cefalometria)
  • Radiografia 3D (CBCT)
Radiografia panoramică este o metodă de investigație ce permite vizualizarea în ansamblu a dentiției și a elementelor maxilo-faciale înconjurătoare (osul maxilar și mandibular, sinusul maxilar, articulațiile temporo-mandibulare).

Radiografia retroalveolară (periapicală) oferă o imagine a întregului dinte, de la coroană până la rădăcină, dar și a osului în care acesta este ancorat. Radiografia ajută medicul să identifice unele dintre cele mai comune probleme: caria, abcesul dentar, boli gingivale, starea lucrărilor de restaurare, prezența tartrului și​​​ a fisurilor.

Teleradiografia de profil (cefalometria) este cea mai fidelă metodă de investigație care ajută la stabilirea unui diagnostic de anomalie dento-maxilară. Aceasta dă informații asupra sensului și direcției dezvoltării structurilor osoase.

Radiografia 3D (CBCT) 
aduce informații prețioase deoarece oferă imagini tridimensionale: axiale, sagitale și panoramice a arcadei dentare. Aceste imagini complexe permit medicului dentist să vizualizeze, să măsoare și să planifice cu acuratețe viitorul plan de tratament, excluzând eventualele riscuri.

Radiografia dentară este necesară pentru: detectarea infecțiilor dinților, evaluarea stării parodontale, descoperirea cariilor interdentare, identificarea unor fisuri sau anomalii, identificarea dinților în curs de erupție sau a celor neerupți, dar și pentru evaluarea implantului dentar, a aparatelor ortodontice și a tratamentelor endodontice.