Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor medicale stomatologice, Clinica Dentart îmbină calitatea serviciilor, tehnologia de ultimă oră și ultra-competențele echipei medicale, într-una dintre cele mai bune clinici de profil din România.


Beneficiind de experiența domnului dr. Călin Iacob Tătaru, Clinica Dentart a reușit să ridice standardele calitative în domeniu, transformând o simplă vizită la medicul stomatolog într-o experiență plăcută.

Amplasată într-o clădire cu un aer avangardist, clinica oferă încă de la intrare un suflu modern. Trecând printr-un punct de igienizare, pacienții pot lua pulsul clinicii în zona de recepție sau customer care, unde vor putea găsi răspunsuri sau soluții problemelor lor. Tot acolo vor putea regăsi orice informație digitalizată legată de istoricul lor ca pacienți ai clinicii. Cele două săli de așteptare adaptate special pentru confortul pacienților oferă accesul către cabinetele personalului medical. În timpul de așteptare pacienții pot utiliza punctele sanitare create special pentru ei, având acces la apă, Wi-Fi, documentare TV, materiale pentru lectură, toate acestea contribuind la relaxarea fizică și mentală a acestora.


În spatele ușilor închise ale cabinetelor medicale și a laboratoarelor, găsim o tehnologie medicală avansată direct proporțională cu ultimele tendințe în domeniu. Tehnologia de ultimă oră se folosește atât la tratamentul și intervențiile pacienților, cât și la activitățile auxiliare ale personalului din laboratoarele de radiologie și tehnică dentară. Datorită tehnologiei moderne, personalul medical are acces la istoricul tuturor pacienților în fiecare încăpere a clinicii în format digital.


Sala de conferințe amplasată la parterul clinicii, este la rândul ei dotată din punct de vedere tehnologic la ultimele standarde. Aici, de-a lungul anilor, conferințele organizate de către dr. Călin Iacob Tătaru și personalul clinicii au înregistrat un real succes, prilejuind o serie de colaborări la nivel național între doctori de renume.